Јелена Томашевић спрема изненађење за београдски концерт

Две године после наступа у Центру „Сава“, Јелена Томашевић враћа се у исти простор да би 14. марта одржала велики солостички концерт. Пратиће је Гудачи Светог Ђорђа, а певачица спрема и изненађења о којим не открива чак ни детаље.

Концерт ће бити јединствена прилика да се открије и представи нови звук спојен са магијом Гудача Светог Ђорђа.

За свој концерт Јелена најављује и изненађења. „Биће ту песама са првог и другог албума, нумера са синглова, све то у специјалним аранжманима“, напомиње Јелена.

Певачица и њен тим спремају наступ који ће за њене обожаваоце бити посластица јер ће бити необичан по режији, сценографији, кореографији, визуелном доживљају, атмосфери.

„Све то је на нивоу моје одлуке да се више играм и уживам у певању са мојим музичарима. То ће бити право музичко вече, а ја ћу бити мало другачија“, објашњава Јелена неоткривајући превише.

Јелена је 2002. године победила на такмичењу „3К дур“, које сада описује као велико искуство. Иако је годинама на сцени, сматра да има простора за напредовање и учење и да певач може да се надограђује док је жив.

Као некадашња представница Србије на „Евросонгу“, Јелена Томашевић учествовала је у ревијалном делу „Беовизије 2019“, избора за српског представника на „Песми Евровизије“.

„Лепо је што Београд има свој фестивал. То је идеално место за певаче који почињу своју каријеру, за афирмисане певаче, за композиторе“, оценила је певачица говорећи о „Беовизији“

Као увертиру за београдски концерт Јелена је недавно објавила баладу Сунцокрет, која ће премијерно бити изведена у Центру „Сава“.

„Концерт је најављен после две године и уопште немам тај осећај да је толико прошло. Имам срећу да људи долазе да слушају музику која није трендовска“, истиче певачица.

У своје слободно време, Јелена је мама, обавља све своје дужности и каже да је срећна што нема фиксно радно време.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво