Лијам Галагер неће дует са Робијем Вилијамсом

Док Роби Вилијамс хвали Лијама Галагера и његов прошлогодишњи албум "As You Were" и открива да би радо снимио дует са колегом, бивши фронтмен „Оејзиса“ није одушевљен идејом.

Роби је недавно, у интервјуу за британски магазин Њу мјузикал експрес, похвалио рад Лијама Галагера: „Снимио бих песму са њим. Моја омиљена песма из 2017. године је његова нумера For What It's Worth. Мислим да је то најбоља песма коју су Лијам или Ноел Галагер написали у последњих 20 година“.

Вилијамс је истакао да је реч о одличној нумери која је безвремена и универзална, као и да „говори“ право срцу.

Лијам се слаже са колегом: „То што је рекао сматрам да је тачно: песма је универзална, класична и инстант“. Међутим, када је реч о могућој сарадњи двојице уметника, Гагалер изгледа није заинтересован, наводи Њу мјузикал експрес.

„Сигурна сам да он то жели. Али то се неће десити. Мислим да то да нас двојица певамо заједно не би био паметан потез“, одговара Лијам Галагер на похвале и предлог колеге Робија Вилијамса да сарађују.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво