Стигао и спот за други сингл Марије Жежељ

Након деби хит-сингла "Dance Like Nobody’s Watching" који тренутно броји више од 14 милиона прегледа на „Јутјубу“, Марија Жежељ представља спот за енергичну песму "Louder Than a Drum".

Стигао и спот за други сингл Марије Жежељ Стигао и спот за други сингл Марије Жежељ

Спот стиже мање од две недеље након дигиталног изласка песме, а Марија је за то време дочекала и свој 18. рођендан уз сингл на врху Дизер листе, где је још међу пет најслушанијих песама у Србији.

Сингл се већ пласира на топ-листама и емитује на радио-станицама у Србији и региону, наводи кућа „Јуниверзал мјузик Србија“.

Концепт и режију новог спота Марије Жежељ потписује млади редитељ и фотограф Коста Ђураковић. У споту посматрамо како нас Марија пушта у свој свет уз још шест јунакиња у различитим животним добима, од девојчице до баке, које представљају њено одрастање и напредак до сада, као и онај који јој тек следи.

Спот пастелног колорита још више боји живахни сингл Louder Than a Drum, а контрасти спољног и унутрашњег Маријиног света постају јаснији.

„Спот сликовито објашњава моменат Маријиног одрастања, где је једном ногом у свету вршњакиња, а другом у свету одраслих. Свих шест јунакиња представљају делове њене личности - које је била, или које ће бити. Розе-плави ентеријер осликава њен став, посматрање света кроз 'ружичасте наочаре' док је сцена парка заправо иницијатор осећања заробљености у времену“, објаснио Ђураковић.

Спот је визуелна репрезентација поруке коју песма носи, а Марија показује свима страну себе која је и маштовита и зрела.

Марија је у склопу промоције сингла наступила у Бечу са младим америчким певачем Алексом Ајоном када су уживо извели његову песму Does It Feel Like Falling.

Млада певачица у децембру ће наступати на церемонији отварања фестивала "Future Park", а у склопу јубиларног десетог концерта Дечије филхармоније у Центру „Сава“, Марија ће са оркестром извести нумеру Louder Than a Drum.

Сингл Louder Than a Drum у Србији је доступан преко дигиталних музичких сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво