Најплаћенији у свету музике Бијонсе, „Ганси“ па Спрингстин

На врху „Билбордове“ листе 50 најплаћенијих извођача је Бијонсе захваљујући заради која је у 2016. години износила 62 милиона долара! Међу првих пет пласирали су се „Ганси“, Брус Спрингстин, Дрејк и Адел.

Америчка дива задржала је своју водећу позицију на листи најплаћенијих јер је 2016. године зарадила чак 62 милиона долара. Певачица која је пре месец дана родила близанце и управо објавила прву фотографију са њима, прошле године је обожаваоце изненадила албумом Formation и документарцем Lemonade.

На Билбордовој листи најплаћенијих следи легендарна група „Ганс 'н' роузис“ са годишњом зарадом од 42,3 милиона долара. На високу другу позицију славни рокери попели су се захваљујући њиховој прошлогодишњој светској турнеји.

Брус Спрингстин је трећи са зарадом од 42,2 милиона долара. Амерички рокер, певач, гитариста и кантаутор прошле године је одржао неколико концерата широм Европе и Америке са пратећим саставом "E Street". Прошлогодишњом турнејом обележио је 36 година од објављивања албума The River.

На четвртој позицији листе нашао се Дрејк који је прошле године успео да заради 37,3 милиона долара. За тако велики успех најзаслужнији је његов четврти албума и дует Work са Ријаном.

Адел је на петој позицији са годишњом зарадом од 37 милиона долара. Најплаћенија певачица из Велике Британије на светској турнеји током 18 месеци имала је око 120 концерата, а пре неколико дана отказала је последња два наступа због проблема с гласним жицама.

број коментара 1 пошаљи коментар
(понедељак, 17. јул 2017, 07:57)
anonymous [нерегистровани]

Kom

Sad znamo koliko je plaćeno istorijsko pomirenje Sleša i Eksla.