Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице!

Након високо подигнуте лествице са фестивалског отварања, синоћ је „Си денс“ потпуно прокључао уз преко 23.000 посетилаца који су до јутра плесали на Јазу!

У једном тренутку, „Си денс“ је и дословно био једина светла тачка на већем делу приморја, јер је дошло до масовног нестанка струје, које се на фестивалу није ни приметило због активних агрегата.

Крајње очекивано титулу главне звезде друге фестивалске ноћи са невероватном лакоћом однео је Фетбој Слим, а у таквој фестивалској атмосфери своја најбоља издања пружили су и „Спејс дименжн контролер“ (Space Dimension Controller), „Ниплпипл“ (Nipplepeople), Денис Хорват, Александра Дуенде и бројни други!

А након што је „Бергин“ (Berghain) прве ноћи послао своје пулене на бину „Ноу слип“, још један из групе најважнијих светских клубова синоћ је стигао на главну бину фестивала „Си денс“.

Легендарна клупска институција „Спејс Ибица“ (Space Ibiza), синоћ је представила дух светске престонице ноћног живота и музичког туризма у свом балканском пандану Будви, а част да Ибицу на Јазу представи имао је популарни тандем „Мајнд агенст“ (Mind Against), али и Спејс резидент и шпански ди-џеј Сквајер.

Један од највећих продуцената и ди-џејева свих времена Фетбој Слим, на главној бини је уједно обележио 15. годишњицу од историјског наступа из 2003. пред више од 250.000 људи на плажи у свом родном Брајтону.

Норман Кук, како му је право име, познат је као иноватор што је синоћ показао и уживо, померајући улогу ди-џеја у неку нову будућност, где су видео, светло и музички микс савршено синхронизовани у аудио-визуелну сензацију за сва чула, али и генерације.

Поред савременог плесног звука, искусни Фетбој Слим, у свој вртоглави микс убацивао је музичке фразе група као што су „Квин“ (Queen) или „Рамонси“ (The Ramones), које би истовремено гледали на великом екрану иза њега.

Када му се на позорници у ремиксу „придружио“ и велики Принс, атмосфера на Јазу довела је „Си денс“ до тачке кључања. Пред крај наступа, Фетбој Слим је скинуо кошуљу испод које је остао у белом дресу репрезентације хуманитараца из Фондације „Егзит“ на којој је писало његово име под бројем 63, чиме је светска мегазвезда још једном потврдила оно што сви знају још од прве ноћи, да је у Црну Гору и званично стигло „Егзитово“ Лето љубави.

На главној бини низали су се његови велики хитови Right Here, Right Now, The Rockafeller Skank, Praise You, те бројни други од којих је Eat, Sleep, Rave, Repeat већ постала парола за све његове спектакуларне наступе попут синоћњег.

Истовремено, хиљаде обожавалаца испунило је до краја и све друге бине фестивала „Си денс“, па су журку на бини „Ноу слип“ предводили ирски ди-џеј и продуцент „Спејс дименжн контролер“, те све популарнији Данац хрватског порекла Денис Хорват.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 15. јул 2017, 18:12)
Nenad [нерегистровани]

Narod je hrabro

uz ''Si dens''.