Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице!

Након високо подигнуте лествице са фестивалског отварања, синоћ је „Си денс“ потпуно прокључао уз преко 23.000 посетилаца који су до јутра плесали на Јазу!

Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице! Фетбој Слим звезда друге вечери „Си денса“, у Будву стигао и дух Ибице!

У једном тренутку, „Си денс“ је и дословно био једина светла тачка на већем делу приморја, јер је дошло до масовног нестанка струје, које се на фестивалу није ни приметило због активних агрегата.

Крајње очекивано титулу главне звезде друге фестивалске ноћи са невероватном лакоћом однео је Фетбој Слим, а у таквој фестивалској атмосфери своја најбоља издања пружили су и „Спејс дименжн контролер“ (Space Dimension Controller), „Ниплпипл“ (Nipplepeople), Денис Хорват, Александра Дуенде и бројни други!

А након што је „Бергин“ (Berghain) прве ноћи послао своје пулене на бину „Ноу слип“, још један из групе најважнијих светских клубова синоћ је стигао на главну бину фестивала „Си денс“.

Легендарна клупска институција „Спејс Ибица“ (Space Ibiza), синоћ је представила дух светске престонице ноћног живота и музичког туризма у свом балканском пандану Будви, а част да Ибицу на Јазу представи имао је популарни тандем „Мајнд агенст“ (Mind Against), али и Спејс резидент и шпански ди-џеј Сквајер.

Један од највећих продуцената и ди-џејева свих времена Фетбој Слим, на главној бини је уједно обележио 15. годишњицу од историјског наступа из 2003. пред више од 250.000 људи на плажи у свом родном Брајтону.

Норман Кук, како му је право име, познат је као иноватор што је синоћ показао и уживо, померајући улогу ди-џеја у неку нову будућност, где су видео, светло и музички микс савршено синхронизовани у аудио-визуелну сензацију за сва чула, али и генерације.

Поред савременог плесног звука, искусни Фетбој Слим, у свој вртоглави микс убацивао је музичке фразе група као што су „Квин“ (Queen) или „Рамонси“ (The Ramones), које би истовремено гледали на великом екрану иза њега.

Када му се на позорници у ремиксу „придружио“ и велики Принс, атмосфера на Јазу довела је „Си денс“ до тачке кључања. Пред крај наступа, Фетбој Слим је скинуо кошуљу испод које је остао у белом дресу репрезентације хуманитараца из Фондације „Егзит“ на којој је писало његово име под бројем 63, чиме је светска мегазвезда још једном потврдила оно што сви знају још од прве ноћи, да је у Црну Гору и званично стигло „Егзитово“ Лето љубави.

На главној бини низали су се његови велики хитови Right Here, Right Now, The Rockafeller Skank, Praise You, те бројни други од којих је Eat, Sleep, Rave, Repeat већ постала парола за све његове спектакуларне наступе попут синоћњег.

Истовремено, хиљаде обожавалаца испунило је до краја и све друге бине фестивала „Си денс“, па су журку на бини „Ноу слип“ предводили ирски ди-џеј и продуцент „Спејс дименжн контролер“, те све популарнији Данац хрватског порекла Денис Хорват.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво