Позната сатница Шабачког летњег фестивала

Остало је још мање од недељу дана до почетка 14. издања Шабачког летњег фестивала, који ће се одржати од 29. до 31. јула на простору Шабачке тврђаве и Старог града. „Бајага и Инструктори“, „Ван Гог“, Дарен Емерсон, „Хладно пиво“, С.А.Р.С, Звонко Богдан, „Атеист реп“, „Ху си“, Марко Настић и и још доста највећих имена регионалне музичке сцене смењиваће се на „Јелен мејн стејџу“ и „МТВ парти арени“.

Као што је већ најављено, извођачи овогодишњег ШЛФ-а указаће посебну част највећем господину рокенрола – Влади Дивљану, тако што ће обрадити и извести по једну песму из његове богате каријере.

Oбјављена je и сатница Шабачког летњег фестивала.

Због великог интересовања, у продају је пуштен ограничен број ВИП карата по цени од 1.500 динара.

Цена тродневне фестивалске улазнице износи 1.000 динара, дневне карте су 400 динара, док је за тродневно камповање уз фестивалску улазницу потребно издвојити 1.800 динара.

Карте посетиоци могу да набаве путем продајне мреже „Евентима“, „Гигстикса“ и „ДД Тикета“ у Србији и региону, као и путем њихових сајтова.

ШЛФ камп ће бити ограђен, са обезбеђеним тоалетима, тушевима са топлом водом, струјом, текућом водом и обезбеђењем кампа које ће бринути о камперима.

Камп се отвара у петак, 29. јула 2016. у 11 сати, а затвара се у понедељак, 1. августа 2016. у 16 часова.

У понедељак, 25. јула у 20 часова, у Културном центру „Шабац“ биће отворена изложба инспирисана животом и радом легендарног музичара Влада Дивљан – Евергрин. Изложба је настала у сарадњи са УК „Пароброд“ и Шабачким летњим фестивалом и трајаће до 1. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара