Читај ми!

Стигла прва проширива архитектура заштиту управљања и безбедности података

Недавна истраживања су показала да је потребно 73 дана, у просеку, да се идентификује и обузда напад ренсомвера. Веритас 360 Дефенс је прва проширива архитектура, која на једном месту доноси могућности водеће заштите, управљања и безбедности података.

Веритас 360 Дефенс испоручује јединствени скуп могућности сајбер отпорности интегрисане са водећим добављачима безбедносних решења, као што су CrowdStrike, CyberArk, Qualys, Semperis и Symantec by Broadcom.

Веритас 360 Дефенс је тестиран у борби против ренсомвер варијанти у реалном свету.

“Када малвер погоди податке који су раширени по данашњим сложеним, хетерогеним, окружењима у више облака, одговором обично управља више тимова, користећи различите алате. То може да продужи време потребно за опоравак – или да га онемогући“, каже Мет Вексман, виши потпредседник и генерални директор, заштите података у Веритасу.

Веритас 360 Дефенс се јединствено бави овим изазовима, тако што уједињује безбедности података, заштите података и управљање подацима са нашим безбедносним екосистемом, како би се организације брзо опоравиле, знале ко је приступио подацима и проактивно ублажиле претње.

Нацрт од 360 степени за сајбер отпорност

Изграђена на доказаном темељу Веритасових нативних безбедносних могућности у доменима безбедности података, заштите података и управљања подацима, Веритас 360 Дефенс референтна архитектура подиже сајбер отпорност на виши ниво уводећи РЕДЛаб валидацију, нове могућности производа и интеграције са водећим безбедносним партнерима.

Нове функције сајбер отпорности

Овај алат јача своје могућности сајбер опоравка додавањем скенирања малвера у потрази за новим радним оптерећењима, укључујући Кубернетес, откривање аномалија администраторских радњи и ентропију података, поједностављене токове посла за скенирање малвера за опоравак и додатну подршку за Азур Актив Дајректори.

Поред тога, вишекорисничко овлашћење за критичне операције додато је с циљем даљег очвршћивања инфраструктуре за прављење резервних копија и опоравак.

Предности проширеног екосистема могућности безбедносних партнера интегрисаних са 360 Дефенс

-Врхунска заштита од претњи пре и после опоравка од инцидента са открићем компромитованих система и критичних рањивости за рестаурацију, искоришћавајући моћну видљивост површина напада и на вештачкој интелигенцији базирану способности управљања рањивостима CrowdStrike Falcon платформе.

-Напредно привилеговано управљање приступом са најбољим управљањем акредитивима како би се безбедносним тимовима омогућило да безбедно приступе, администрирају и конфигуришу различита решења и радна оптерећења широм екосистема за 360 Дефенс. Интеграција партнера користи CyberArk приступ „прво АПИ“, развојне алате који су прилађени програмерима и алате за поједностављено безбедно додавање нових партнера екосистему.

-Процена, одређивање приоритета и отклањање рањивости које изазивају ренсомвери и резервно складиштење кроз Qualys, тако да су опоравци увек ослобођени рањивости услед погрешног конфигурисања или ренсомвером проузрокованих рањивости.

-Аутоматизован опоравак и форензика Актив Дајректори шуме без малвера да смањи недоступност АД-а за 90% и елиминише задња врата, путање напада и друге рањивости које нападачи остављају за собом у окружењу – преко Семпериса.

-Заштита од претњи по примарне и секундарне скупове података помоћу Symantec-a.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара