Селена и Аријана осташе без „Инстаграма“?

Аријана Гранде остала је без три милиона пратилаца на „Инстаграму“, сличан проблем има и Селена Гомез! У току је укидање бројних профила на овој друштвеној мрежи, извештава сајт "Piunikaweb". Представници „Инстаграма“ најавили „што скорије решење проблема“.

Бројни корисници Инстаграма – друштвене мреже у власништву Фејсбука – жале се на укидање налога. Посебно су забринути глумци, певачи и остале јавне личности које су због тога, како наводе, изгубиле милионе пратилаца.

Представници Инстаграма поручују да су „свесни да је дошло до проблема са бројем пратилаца на неким налозима и да раде на томе да тај проблем што пре реше“.

Како извештава портал Piunikaweb, који прати дешавања из области технологије, Инстаграм је „кренуо“ на фиктивне кориснике и неактивне налоге.

„Према неким извештајима, ова брза рунда чишћења почела је ноћас. Ипак, чињеница је да Инстаграм иначе уклања неадекватне налоге, нарочито активно последњих недеља, али је овог пута ту акцију спровео великом брзином“, наводе на порталу.

Подсећају да оваква активност Инстаграма није нешто што се дешава први пут: „У новембру прошле године, ова мрежа коју поседује Фејсбук објавила је да скида налоге на Инстаграму, на којима су присутне неаутентичне активности.“

На поменутом сајту су подсетили на тадашњу објаву представника Инстаграма у којој се најављују укидања налога на којима су присутни неаутентични лајкови, коментари и пратиоци са циљем нереалног повећања популарности власника налога.

Брисање налога не дешава се само на Инстаграму. Твитер, на пример, такође скида неадекватне налоге.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво