Државна лутрија на сајму представља нове системе

Државна лутрија Србије најавила је данас да ће на сајму „Белгрејд фјучер гејминг“ представити „Авалон онлајн лотери систем“, лутријски терминал „Авалон икстерм“ и срећку „Лаки ајленд“.

Како се наводи, Срећка је виртуелна апликација за мобилни телефон, која је одабрана међу 10 најиновативниjих производа на европском тржишту у последње две године од стране Европске лутријске организације, а најбољи ће бити познати на конгресу Европске лутријске организације који ће се одржати од 5. до 8. јуна у Кракову.

„Сви ови производи развијени су у Државној лутрији Србије, а вредност њиховог софтвера и хардвера на тржишту је висока и поседује је свега неколико компанија. Када је реч о терминалу, он се издваја због 'Кемскен' (CamScan) технологије, развијене од стране инжeњера Државне лутрије Србије, која омогућава да се помоћни листићи скенирају обичном камером, што значајно појефтињује уређај“, саопштено је из Лутрије Србије.

Државна лутрија подсећа и да је ИТ сектор Државне лутрије Србије 2015. године осмислио нови софтвер, који је продат Републици Српској, а у току су преговори за нова тржишта Европе.

„Наша компанија на овогодишњем сајму има за циљ да се представи новим софтвером који желимо да пласирамо на светско тржиште, али и сајтом који смо недавно имплементирали да бисмо олакшали крајњим корисницима. Желим да истакнем да око 30 процената свих уплата усмеравамо у хуманитарне сврхе, као што је финансирање Црвеног крста, организације особа са инвалидитетом, установе социјалне заштите и многе друге", рекла је директорка Државне лутрије Србије Симонида Кажић.

На сајму игара на срећу у Београду, који ће се одржати 30. и 31. маја, учествоваће велике компаније из гејминг индустрије, којима је тржиште југоисточне Европе привлачно и погодно за пословање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 13. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара