Сајам аутомобила сутра отвара врата

Београд ће од сутра бити домаћин 53. Међународног салона аутомобила, на ком ће бити око 400 излагача, а посетиоци ће моћи да виде око 100 премијера аутомобила и мотоцикала.

Комерцијални ефекти сајма су велики, кажу увозници. Сваки трећи аутомобил продат у току године уговорен је на сајму. Сајам се први пут после три деценије проширио на чак 10 хала.

Београдска публика моћи ће да види све ново што аутомобилска и пратећа индустрија у свету нуди. На сајму први пут ће бити понуђена електична возила, а биће и велки број хибридних.

Добар део пратећих манифестација биће посвећен екологији и заштити човекове средине, новим прописима ЕУ, али и начину како да се ми уклопимо у њих .

Први пут биће изложени многи престижни брендови, а, како незванично сазнајемо, оно најскупље је већ резервисано или продато.

„Тако ће БМВ имати своју халу, заједно са брендом 'Ролс Ројс'. Добили смо информацију и да ће 'Ферари' учествовати са једним својим експонатом. Ово ће бити најбољи сајам после три деценије, очекујемо велики комерцијални успех“, каже директор маркетинга Београдског сајма, Александар Ивковић.

На Сајам је дошло 400 излагача, који имају око 100 премијера аутомобила и мотоцикала.

„Укупно је евидентирано 67 новитета када су аутомобили у питању, од чега 32 ексклузивне премијере. То су возила који се први пут виде у нашој земљи и тржишту“, истиче Зоран Лупшић,
руководолац приредбе.

Радно време је од 10 до 20 часова сваког дана, осим последњег - у недељу 2. априла, када сајам ради до 19 часова.

Цена појединачне улазнице је 300 динара, групне 200 динара, групне за ђаке и студенте 150 динара. Улазница за породични дан 30. марта је 500 динара. Паркинг се плаћа 100 динара по започетом сату.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво