„Нокија 8“ стиже после нове верзије славног модела „3310“

Ма колико се трудила компанија „Самсунг“, велики победник овогодишњег светског конгреса „Мобилни свет“ у Барселони дефинитивно је „Нокија“, пише „Форбс“.

Финска компанија „Ејч-Ем-Ди глобал“, која је власник „Нокије“, представила је модел „6“ када је уједно и фокус неоспорно пребацила на себе лансирањем нове верзије чувеног модела „3310“ на том светском технолошком конгресу (Mobile World Congress).

Гласине о „нокији 8“ круже од почетка године, а бројни специјализовани портали пишу да ће стићи са процесором Snapdragon 835 уз графичку подршку Adreno 540.

Форбс преноси да ће предстојећи модел стићи са QHD екраном (Quad High Definition) величине 5,7 инча. Подржаваће екстерну меморију, а камера ће имати резолуцију од 23 мегапиксела.

Очекивани модели са интерном меморијом од четири и шест гигабајта РАМ-а биће доступни, а моћи ће да се надогради меморија од 64, односно 128 гигабајта.

Јасне су намере компаније „Ејч-Ем-Ди глобал“ да по нижој цени представи јаче мобилне телефоне, а какве ће карактеристике заиста бити, остаје да се сазна у ближој будућности.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара