Вратила се „нокија 3310“ и има екран у боји

Скоро 17 година откако се појавио у понуди финске компаније „Нокија“, њен можда најпопуларнији модел „3310“ поново се нашао на тржишту. Купци ће за нову верзију тог модела морати да издвоје 49 евра.

Компанија „Ејч-Ем-Ди глобал“, која поседује „Нокију“, на Светском конгресу мобилних технологија у Барселони представила је нове моделе, међу којима је и савремена верзија легендарне „нокије 3310“.

Телефон није смартфон и пружа исте могућности као оригинални модел – телефонирање, слање порука и снажну батерију, која ће трајати данима. Нова верзија је унапређена камером од два мегапиксела.

Претходни модел је тежио 137 грама, док је новији доста лакши – 79,6 грама. Доступан је у црвеној и жутој боји, односно у плавој или сивој са матираном површином.

Осим модела „3310“, „Ејч-Ем-Ди глобал“ је представио модел „нокија 5“, а најавио је и долазак модела „нокија 6“ на европско тржиште.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво