„Конектед“, паметни сат за оне са дубљим џепом

Са ценом од 9.900 долара за нови паметни сат „Конектед“, „Таг Хојер“ још једном је показао да су производи те компаније намењени богатијим муштеријама.

Сат има титанијумско кућиште (12,8 милиметара дебело) пресвучено карбидом и премазом против отисака. Стакло је отпорно на гребање, а сат може да се држи у води метар дубине до пола сата без бриге да ће пропустити.

Наруквица је од лагане вулканизоване гуме, али може да се замени за кожну или титанијумску.

Екран од једног и по инча у пречнику има 360 пута 360 пиксела резолуцију. Такође стакло је трансрефлективно што помаже у његовој прегледности по дану.

Има процесор са два језгра (уобичајене фреквенције од пола гигахерца до максималне од 1,6 гигахерца), гигабајт радне меморије и четири гигабајта складишне меморије. Сат подржава Адроид 4.3 и касније верзије и iOS 8.2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво