„Eпл“ данас представља нови „ајфон“

Среда је велики дан за технолошки свет, али пре свега за љубитеље „ајфона“ – компанија „Епл“ данас у Сан Франциску одржава годишњи догађај на којем ће представити нови модел своје смартфон перјанице.

„Eпл“ данас представља нови „ајфон“ „Eпл“ данас представља нови „ајфон“

Дугонајављивани уређај долази након што је „Еплов“ ривал „Самсунг“ из продаје повукао модел „галакси ноут 7“ због проблема с батеријом, која је на бројним уређајима приликом пуњења експлодирала.

Многи обожаваоци „Еплових“ уређаја покушали су да дођу до информација какве новине нуди „ајфон“. Очекује се укидање 3,5-милиметарског улаза за слушалице, због чега би корисници били присиљени да користе блутут слушалице.

Ипак, претпоставља се да уз уређај долази и адаптер.

Велики број иновација процурео је упркос покушају компаније да их сакрије. Очекује се да ће квалитет камере бити унапређен, те да ће имати двоструки објектив. Такође се очекује више меморије, да ће дугме за повратак на почетну страну бити на додир и да ће звучник бити унапређен.

Најновији модел, који ће вероватно имати и већу верзију Плус, требало би да буде отпоран на воду.

Конференција ће бити одржана у "Bill Graham Civic Auditorium"-у, у Сан Франциску, у 10 часова по локалном, односно 19 часова по средњоевропском времену.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво