"Coolpad" представио најбезбеднији телефон на свету

Осећај који пружа 170 грама тешко луксузно злато је прва ствар коју ћете приметити док држите паметни телефон "Coolpad MAX" са екраном од 5,5 инча. Смештен је у ојачано алуминијумско кућиште, које има премијум и ексклузивни изглед.

Луксузно кућиште модела "Coolpad MAX" допуњено је јаком заштитом екрана (горила глас), са заобљеним ивицама и предњом површином на којој не остају отисци прстију, као и веома брзим читачем отиска прстију на полеђини.

С обзиром на то да је ово један од најтраженијих "Coolpad" телефона, који плени својим каракетристикама, одржан је догађај на коме је званично представљен "Coolpad MAX" на српском тржишту.

„Овај телефон се издваја дуал спeјс функцијом, тачније сигурним другим профилом на истом уређају, где можете безбедно сместити своје приватне фотографије, видео-материјале и документа. Осим тога, ту су програмибилан читач отиска прстију, огромна меморија и премијум дизајн“, истакла је Марија Ранђеловић, директорка комуникација за Европу у компанији "Coolpad".

„Паметни телефон 'Coolpad MAX' биће екслузивно доступан у понуди 'Теленора'. Увек се трудимо да нашим корисницима најновије уређаје са светског тржишта учинимо што пре доступним и 'Coolpad MAX' представља право освежење у нашој понуди. Такође, од марта ове године, свако коме је доступан мобилини сигнал 'Теленор' мреже има и приступ брзом мобилним интернету, што значи да ће људи широм Србије моћи да искористе пун потенцијал овог уређаја“, објаснила је Ана Ћорковић, представница пи-ар тима „Теленора“ Србије. 

"Coolpad MAX" има огромну интерну меморију од 64 гигабајта, која даје могућност да увек уз себе имате све своје видео-клипове и музику. Покреће га осмојезгарни процесор Qualcomm Snapdragon и поседује РАМ меморију од четири гигабајта, како би све радило без престанка.

"Coolpad MAX" омогућава коришћење виртуелног другог телефона на истом уређају.

Потребно је само улоговати се на Дуал спејс опцију на "Coolpad MAX" телефону, где се могу безбедно сместити приватне фотографије, видео-материјале и документа, или обављати приватни позиви, четови или слати поруке.

Опција Дуал спејс омогућава регистрацију два различита налога и могу се користити за други налог на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Скајпу, Вотсапу, Вајберу (одређене апликације захтевају верификацију мобилним телефоном, за шта је потребан још један активан број телефона).

Читач отиска прстију телефона "Coolpad MAX" може се програмирати тако да користи отиске до пет прстију и тако извршавати различити задаци на телефону, као што су: позвање пријатеља, прављење брзе фотографије/селфија или активирање снимања током разговора (без звучне нотификације почетка снимања).

Друга генерација "Coolpad" читача отиска прстију је брза, реагује за само 0,3 секунде и може скенирати отиске прстију у свим правцима.

"Coolpad MAX" има квалитетну камеру од 13 мегапиксела са опцијом "ISOCELL CMOS", која доноси више светла, али мању интерференцију боја. Објектив смањује дисторзију боја како би направио сјајну фотографију.

Уз "Coolpad MAX" свако је професионалац и може променити баланс беле боје, експозицију, ИСО, фокус, контраст и остала подешавања у ПРО моду.

Са селфи камером од пет мегапиксела можете улепшати свој портрет са 25 нивоа улепшавања обухватајући избељивање, глаткоћу, стањивање и корекције очију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара