Читај ми!

Трамп о додели Оскара: Лош политички коректан шоу, Кимел најгори домаћин свих времена

Бивши председник САД Доналд Трамп критиковао је синоћну доделу Оскара и прозвао водитеља Џимија Кимела који је био домаћин. „Да ли је икада постојао гори домаћин од Кимела“, написао је Трамп на друштвеној мрежи „Truth Social“. Водитељ му је одговорио још у току доделе и упитао: „Зар није време да одете у затвор?“

Бивши председник Сједињених Држава и највероватнији кандидат републиканаца на овогодишњим председничким изборима Доналд Трамп оценио је да је синоћна додела Оскара била „лош, политички коректан шоу“ и поставио питање да ли је икада постојао гори домаћин од Џимија Kимела, америчког водитеља који је водио програм.

„Његово отварање програма изгледало је као када се просечна особа превише труди да буде оно што није и никада не може да буде. Отарасите се Kимела и замените га још једним јефтиним 'талентом' Еј-Би-Сија Џорџом Слопанопулосом. Учинио би да сви на сцени изгледају веће, јаче и гламурозније“, написао је Трамп на својој друштвеној мрежи Truth Social.

Трамп је такође поставио питање „зашто једноставно не дају Оскаре онима који их заслужују“, наглашавајући да би се можда тако гледаност церемоније „дигла са дна“. 

Кимел је одговорио на Трампову прозивку још у току емитовања програма.

Најпре је прочитао шта је коментар, а затим се обратио публици. 

„Можете ли да погодите који бивши председник је ово написао. Захвалио бих се, председниче, што пратите пренос Оскара. Мада сам изненађен. Зар није, ипак, време да одете у затвор“, рекао је Кимел. 

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара