Читај ми!

Шамар са Оскара спасао је наш брак, тврди Џејда Пинкет Смит

Глумица Џејда Пинкет Смит недавно је у једном од интервјуа открила да је тренутак са доделе Оскара 2022. године, када је њен супруг Вил Смит ошамарио Криса Рока у ствари спасао њихов брак.

Како је навела, тај шамар помогао јој је да схвати да никада неће напустити свог мужа.

„Није требало да будем на свечаности доделе Оскара, али сам ипак стицајем околности стигла и драго ми је што јесам. Тај шамар донео ми је много позитивних  ствари и  називам га светим шамаром“, истакла је Џејда.­

Инцидент који се догодио на позорници Долби театра и шамар који је Вил Смит ударио свом колеги Крису Року, многе није изненадио с обзиром на то да је Рок још 2016. године „узео на зуб“ Вилову супругу Џејду Пинкет Смит.

Крис Рок направио је неумесну шалу на рачун Џејдиног губитка косе, које је последица њене дугогодишње борбе са алопецијом, после чега се Смит попео на позорницу и ошамарио га.

Као велико изненађење стигла је вест коју је недавно објавила Пинкет Смит за Ен-би-си њуз да она и њен супруг Вил Смит већ седам година живе раздвојено, али да су тек сада спремни да ту информацију поделе с јавношћу. Навела је да се труде да задрже коректан партнерски однос.

„Током свих ових година када сам размишљала да ли ћу моћи да напустим Вила, шамар ми је дао одговор и одлуку да то никада нећу урадити“, рекла је глумица.

Недавно је Џејда Пинкет Смит објавила књигу са свим детаљима свог живота у којој је описала и проблеме у браку, као и своју аферу са певачем Августом Алсином.Вил Смит је дао пуну подршку својој супрузи и захвалио јој се нагласивши да се она пуно пута жртвовала за њега.

Глумац Вил Смит је на Међународном филмском фестивалу који је одржан на Црвеном мору у Саудијској Арабији, испричао све своје муке које су му се догађале у последњих неколико година.

Описао је и своју популарност истакавши:

„Слава је чудовиште и морао сам да будем веома опрезан. Што више о вама говоре добре ствари, то ћете више бити узбуђени када о вама говоре и лоше.“

четвртак, 16. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара