Читај ми!

Силвио Берлускони после шест недеља изашао из болнице

Милијардер, бивши премијер, осамдесетшестогодишњи Силвио Берлускони провео је шест недеља у миланској болници због инфекције плућа која је последица леукемије.

Силвио Берлускони после шест недеља изашао из болнице Силвио Берлускони после шест недеља изашао из болнице

Силвио Берлускони је отпуштен из болнице у Милану, прогласивши да је ноћна мора" завршена, после више од шест недеља, преноси Гардијан вест Франс преса.

„Данас, после 45 дугих дана, коначно сам се вратио кући“, рекао медијски могул и милијардер у изјави након што је у петак напустио болницу Сан Рафаеле.

Излазак из болнице је описао као „велико олакшање“, додајући: „Био је то узнемирујући и тежак период, али после безнађа, поново сам победио”.

У типично мелодраматичној изјави, Берлускони је захвалио богу и свима који су га подржали. „Ни тренутка нисам остао сам“, рекао је и додао: „Ноћна мора је готова... Живео живот, заувек!“

Сенатор, којег последњих година муче здравствени проблеми, примљен је у болницу „Сан Рафаеле 5. априла и првих десетак дана је провео на интензивној нези.

Лекари су саопштили да је примљен на лечење због инфекције плућа, пре него што су први пут открили да има леукемију.

Италијанска премијерка Ђорђа Мелони, у чијој владајућој коалицији учествује и Берлусконијева десничарску партију Форца Италија, поздравила је његов повратак кући.

„Напред Силвио!” написала је Мелонијева у објави на Твитеру: „Чекамо Вас на терену, да заједно бијемо битке.

Берлускони је водио Италију три пута између 1994. и 2011. године, али је доминирао јавним животом много дуже, као бизнисмен и медијски магнат и власник фудбалског клуба Милан.

Његову каријеру пратили су и бројни скандали и афере, који су у протеклој деценији углавном били усмерени на његове озлоглашене забаве.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара