Софија планира да смањи груди?!

Софија Вергара је у интервјуу за часопис "The Edit" искрено проговорила о свом изгледу и приватном животу. Лепа 43-годишња глумица, звезда серије „Модерна породица“, открила је да не воли да гледа себе на екрану како стари.

Софија планира да смањи груди?! Софија планира да смањи груди?!

„Гледати себе како старим на екрану је ужасно. Нема ничег што ме више узрујава од гледања првих епизода серије у односу на то како изгледам сада, седам година касније. Бићу јако тужна када једном престану да се окрећу за мном. Већ сам сада тужна, јер су мушкарци почели да ме зову 'госпођом'", открила је славна Колумбијка.

 „Људи често говоре да увек носим исту ствар на црвеним теписима, али ја познајем своје тело, посебно моје груди, које изгледају као груди стриптизете. Баш зато што су праве, оне су некако свуда па ми требају хаљине које имају структуру и унутрашњи оклоп“, нашалила се у свом стилу.

„За неких десетак година би било добро да смањим груди. Мислим да ћу то дефинитивно урадити, јер ћу ускоро због њих почети да имам болове у леђима. Не бих их превише смањила – само довољно да не изгледају као груди старе стриптизете“, додала је Софија.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се