Читај ми!

Глумац тражи алиментацију од холивудске лепотице!

Звезда серије „Беверли Хилс 90210“, Брајан Остин Грин, ускоро ће потписати папире за развод од глумице Меган Фокс. У документима које су поднели у уторак наводи се да Брајан тражи супружници финансијску подршку и заједничко старатељство над њиховим синовима, Ноом Шеноном од 3 године и Бодијем Рансомом од 18 месеци.

Славни пар, који је заједно провео 11 година у вези и пет у браку, вест о разводу објавио је прошлог месеца, а чини се како је Меган била та која је затражила развод, наводи сајт ТМЗ.

Брајан (42) жели новчану подршку од лепе супруге због чињенице да је неспособан за рад – због тога што пати од вртоглавице.

Наиме, пар је недавно имао саобраћајну несрећу од које Остин има последице у виду вртоглавице, а према његовим тврдњама, некада не може да устане из кревета, а камоли да ради.

„Меган је врло независна жена и има тенденцију да ради ствари које се тичу само ње. Остали су у пријатељским односима, због деце“, открио је извор из њиховог окружења.

Пар, који је у вези откад је Меган имала само 18 година, навео је непомирљиве разлике као разлог за растанак.

„Верујем да је он моја сродна душа“, Фоксова је рекла у интервјуу за магазин Мери Клер 2013. године.

„Али, то не значи да не треба да радимо на нашој вези, јер смо веома, веома другачији.“

Годину дана касније, рекла је за Космополитан да развод не делује као могућа опција за њих двоје.

„Брајан и ја смо урадили све што можете да урадите да бисте упропастили везу – и још увек се волимо. Не желим да се хвалим и да кажем да се ми никада нећемо развести, али не могу да замислим сценарио у ком не бисмо могли да поправимо наш однос“, изјавила је тада позната глумица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара