Читај ми!

Обама на екстремном преживљавању са Бером Грилсом

Амерички председник Барак Обама придружиће се Беру Грилсу у преживљавању у дивљинама Аљаске. Председник САД ће од бившег припадника специјалних снага имати прилику да научи технике преживљавања у екстремним условима.

Обама је већ одлетео из Беле куће на Аљаску, где жели да покаже последице климатских промена, а успут ће се срести са Грилсом и снимити једну епизоду Running Wild-а, саопштила је мрежа Ен-Би-Си.

Амерички председник ће на Аљасци провести три дана обилазећи глечере и упознајући се локалним становништвом.

„Глобално загревање једно је од највећих изазова овог века. Оно што се дешава на Аљасци дешава се и нама“, рекао је Обама пре него што је отпутовао на Аљаску, преноси Ју-Ес-Еј тудеј.

Од познатих који су се појавили са Бером у емисији, осим Обаме, били су и Кејт Винслет, Ед Хелмс, Кејт Хадсон, Ченинг Тејтум и још неки.

Грилс је њима давао задатке попут једења мишева, скакања из авиона и прелажења пустињског кањона – активности на које припадници тајне службе САД сигурно неће благонаклоно гледати.

Епизода са Обамом емитоваће се крајем године.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се