Читај ми!

Јака, а гипка

Серена Вилијамс једна је од најуспешнијих тенисерки свих времена, за шта је у великој мери заслужна њена изванредна физичка спремност. Иако је одувек важила за једну од најјачих тенисерки, славна Американка је на насловној страни „Њујорк магазина“ показала и своју гипкију страну.

На снимању фотографија за нови број Њујорк магазина, америчка тенисерка доказала је да је у одличној форми и похвалила се савршеним извођењем шпаге.

Серена Вилијамс је у интервјуу говорила о томе шта би могла да ради после тениса и, по свему судећи, видећемо је у модној индустрији.

„То је ионако моја прва љубав“, каже тенисерка, додајући да сања о томе да дизајнира одећу.

Фотографије су изазвале сјајне реакције, а обожаваоци су преплавили друштвене мреже похвалама.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво