Читај ми!

Осам „Тин чојс“ награда бенду "One direction"

Међу добитницима признања које бирају тинејџери популарна серија „Емпајер“, Бритни Спирс и покојни глумац Пол Вокер. Апсолутни победници британски бенд "One direction" са осам „Тин чојс“ награда!

Репер Лудакрис, звезда седмог наставка серијала Паклене улице био је, заједно са глумицом из серије Девица Џејн - Ђином Родригез, и глумцем Џошом Пеком, водитељ овогодишње 17. доделе награда.

Лудакрисов филм добитник је награде за најбољи акциони филм, као и награде за најбољег глумца у акционом остварењу - Полa Вокерa.

„Пол Вокер је духом овде са нама“, рекао је Вин Дизел, звезда франшизе.

Британски бенд "One direction" добитник је осам награда, серија Емпајер награђена је у категорији најбоље ТВ серије, Елен Деџенерис је проглашена за најбољу комичарку а више награда отишло је наставку франшизе Игре глади.

Бритни Спирс, која је током каријере била редован гост „Тин чојс“ награда и добитник више трофеја у облику даске за сурфовање, укључујући и признања за животно дело 2009. године, синоћ је добила награду Икона стила коју је посветила синовима и сестричини који су били у публици.

„Тин чојс“ награде додељују се миљеницима тинејџера из света филма, музике, телевизије, моде, спорта и дигиталних медија. Двочасовна церемонија, одржана у Лос Анђелесу, почела је победничким плесом из боксофис хита Straight Outta Compton.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво