Шерон Стоун овог пута открива све

Она је глумица бритког ума, блиставе каријере, али и борац који се хватао укоштац са озбиљном болешћу. Враћа се у друштво најбољих улогом у ТВ серији, а 58. години часопису "Harper's Bazaar" открила је све.

Ципеле са потписом Џимија Чуа, нешто накита и много самопоуздања красе Шерон Стоун у едиторијалу у нови број Harper's Bazaar-a. 

Никада није имала проблема са скидањем, како на филму тако и за разне часописе. Пре више од две деценије залудела је милионе мушкараца улогом у филму Ниске страсти и постала секс симбол.

Данас, у 58. години показала је да нема чега да се стиди и да је њено тело и даље у одличној форми, па је одлучила да се још једном скине. 

У интервјуу који прати фотографије Марка Абрамса, Шерон Стоун најављује серију Агент икс у којој игра двоструку улогу – тумачи главни женски лик и потписује извршну продукцију. 

Међутим, њен живот није увек био бајка. После излива крви у мозак опоравак је био дуг.

„Испала сам из воза који је јурио као метак, а сада одједном морам да пузим уз брдо посуто срчом, како бих се вратила у воз који иде брзином од километар и по на сат. Тако је како јесте. Боље да понизно ћутим и урадим тај посао. Ако не могу да урадим то, нећу моћи ништа друго“, присећа се глумица тешке 2001. године. 

Моеђутим, осмех јој се брзо враћа на лице и приводећи интервју крају каже: „Ако има некога ко је пунолетан и жели да ме позове на састанак, молим да се јави редакцији магазина Harper's Bazaar!“

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се