Звезда на Стази славних за Мелису Макарти

Комичарка Мелиса Макарти, која је најновија власница звезде на Холивудској стази славних, захвалила се родитељима што су јој дали „ужасан савет“ да се држи глуме.

Сваки пут када бих рекла да ћу да напустим колеџ и радим стенд-ап комедију, мама и тата би ми рекли: „Сјајно, напорно ради на томе, вероватно можеш да успеш“, испричала је Мелиса Макарти на церемонији откривања звезде на Холивудској стази славних, преноси Танјуг.

„То су ми говорили наредних 20 година, колико ми је било потребно да се заиста тиме бавим“, објаснила је 44-годишња глумица која је на свечаност дошла са мајком.

Америчка уметница која у новом филму Шпијуни игра скромну ЦИА аналитичарку суочену са првим, правим шпијунским задатком, нагласила је да су јој родитељи тако на неки начин дали „ужасан савет“.

Популарност и номинацију за Оскара стекла је захваљујући улози у филму Деверуше, а планетарну популарност у комедији Жестоке девојке, где је играла са Сандром Булок.

Каријеру је почела као стенд-ап комичарка да би се потом пребацила на ТВ где је играла у серијама Гилморове, Ко је Саманта? и Мајк и Моли.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво