Ирина Шајк, од сиромаштва до звезда

Један је од најтраженијих фото-модела и најпожељнијих жена света. Била је у петогодишњој вези са најбољим играчем света Кријстијаном Роналдом, а од скоро је виђена у загрљају Бредлија Купера. Ипак, Ирина Шајк није одувек имала живот из снова.

Ирина је одрасла у сиромашном руском рударском градићу Јеманжелинску. Иринин отац, који је радио у руднику угља, преминуо је због акутне болести плућа у својим четрдесетим, а након тога су живели изузетно тешко.

„Били смо веома сиромашни. После школе, сестра и ја смо помагале мајци узгајајући кромпир, краставац, парадајз. Тако смо преживљавали“, рекла је позната манекенка у интервјуу за Дејли мејл.

Од оца је наследила тамнији тен, пошто је био Татарин, а од мајке светле очи.

У родном граду сви имају само речи хвале за њу. Кажу да је одувек привлачила пажњу лепотом и другачијим изгледом, али да је била скромна и добра ученица. Са свима се добро слагала и није била нимало арогантна.

„Желела сам да постанем новинарка, али ме је живот ипак одвео у другом правцу. Нисам била сигурна чиме ћу се бавити, али сам знала да ћу напустити родни град“, каже Ирина.

Велики утицај на њу имала је очева мајка, која је била у совјетској војсци и била један од ослободилаца Берлина.

Њена мајка видела је једног дана случајно оглас за школу лепоте, али је на уму имала њену сестру Татјану.

Ипак, када су дошли, особље је приметило Ирину која је случајно кренула са њима. Након тога, са 18 година отпутовала је у Москву на такмичење лепоте Мис Чељабинск 2004. године.

Тамо су је спазили фотографи, који су јој помогли да направи портфолио. Након тога, чим су је видели на Западу, пут у звезде био јој је осигуран.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво