Читај ми!

И принц Хари би волео породицу

Принц Хари је признао да је гледајући како се породица његовог брата шири и он пожелео да има децу, али да још није срео жену свог живота.

Након деценије проведене у војној служби, 30-годишњи принц Хари, који је тренутно на турнеји по Новом Зеланду, каже да има осећај да се налази „на раскршћу“, преноси Танјуг.

„Наравно да бих волео да имам децу, одмах, али постоји процес који се не може избећи. Било би лепо поред себе имати неког с ким бих могао да поделим притисак. Шта буде биће“, изјавио је за британску телевизију Скај њуз.

Млађи син принца Чарлса и Дајане, који ће војску напустити у јуну, раскинуо је прошле године са глумицом Кресидом Бонас, с којом је две године био у вези.

Током посете једној школи на острву Стјурат, на крајњем југу Новог Зеланда, деца су желела да знају да ли има круну (нема), које је његово омиљено јело (шпагете болоњезе) и како је возити хеликоптер (само нас двоје пилотирамо, тако да нам нико не досађује).

На питање једног дечака како зове краљицу Елизабету Другу, Хари је одговорио: „Зовем је бако, али када о њој причам са другима кажем краљица, јер сам у војсци и она је мој командант.“

Недавним доласком на свет његове братанице Шарлот, Хари је постао пети у реду за наслеђивање британског трона.

Рођење принцезе је обрадовало Харија, али и њеног деду, принца Чарлса.

„Надао сам се девојчици. Прелепа је“, истакао је поносни деда Чарлс у изјави за Дејли мејл, одушевљен што ће имати „неког да о њему брине када буде стар“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се