Читај ми!

Вили Нелсон: Пушио сам марихуану на крову Беле куће

Ветеран америчке кантри музике Вили Нелсон издао је данас своје мемоаре у којима наводи да је„чак стигао да пуши марихуану у Белој кући“, једне вечери 1977. године.

Два дана пошто је изашао из затвора због поседовања канабиса на Бахамима, председник САД Џими Картер позвао га је на вечеру у Белој кући како би му захвалио на подршци током изборне кампање 1976. године.

„После вечере, неко из окружења Беле куће позвао ме је на кров зграде да уживамо у погледу. Кад смо стигли на кров, та особа је из џепа извадила џоинт“, рекао је Нелсон који није открио идентитет особе која је имала марихуану.

„Пушити марихуану на крову Беле куће навело ме на размишљање“, навео је 82-годишњи певач у аутобиографском делу It's а Long Story.

Нелсон се крајем априла прикључио покрету за легализацију марихуане, па чак планира сопствену марку канабиса коју намерава да учини „најбољом на тржишту“.

Славни кантаутор је рекао да ће марихуана марке "Willie's Reserve" (Вилијева резерва) бити узгајана и продавана у Колораду и Вашингтону, двема америчким државама у којима је дозвољена рекреативна употреба те биљке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се