Бизе: Старије жене још увек желе секс...

...али мушкарци не желе да спавају са њима, „пожалила“ се чувена британска глумица Жаклин Бизе „Гардијану“. Такође, признала је да никада није могла да спава са неким „ко није мирисао како треба“.

Некада је била секс симбол. Данас, док се припрема да напуни 70 година, изгледа као да није изгубила ни мрвицу свог сјаја!

Британска глумица Жаклин Бизе отворила је душу Гардијану и говорила о томе како су старије жене још увек заинтересоване за секс, иако више не изгледају тако привлачно, али да је проблем у томе што мушкарци често не виде њихов шарм.

Бизеова, која у свом последњем филму игра зрелију супругу финансијера који је вара, признала је да никада није могла да спава са неким „ко није мирисао како треба“.

„Старије жене настављају да желе сексуални однос. Оне су успаљене, желе да се повежу. Али мушкарци не желе да спавају са тим женама.“

„A мирис мушкарца је посебно важан за жену када дође до бирања партнера. За мене, мирис је опојан“, истакла је глумица.

„То је животињска ствар и веома, веома је опасна. Глас је друга ствар која може привлачи жену. Када покушавате да раскинете са неким, позовете га и чујете му глас, изненада се враћате на почетак“, сматра позната Британка.

Глумица коју је својевремено Њузвик прогласио најлепшом глумицом свих времена, никада се није удавала, али је имала четири дуге везе.

„Постоје мушкарци који могу да буду са неколико жена у исто време. Чула сам и за људе који имају и по три породице. Фасцинантно је да имају времена за то“, изјавила је за британски дневник.

„Многи мушкарци охрабрују људе да буду такви. Висе по баровима и тамо не поштују жене. Питам се да ли ти људи уопште воле жене.“

Иначе, у свом најновијем филму, Добродошли у Њујорк, тумачи улогу Симон, жене остарелог финансијера Жоржа Девероа. Остварење је инспирисано сексуалном афером бившег шефа Међународног монетарног фонда Доминика Строс-Кана.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара