Лепа Брена сломила обе руке

Певачица Лепа Брена јутрос се теже повредила и хитно је примљена у болницу у Ловрану, у Хрватској. Преломе обе руке задобила је када се саплела и пала.

Позната певачица Лепа Брена јутрос је у једном oдмаралишту у Новом Винодолоском пала и сломила обе руке, након чега је хитно хоспитализована, а очекује се да сутра буде оперисана.

Потребна јој је хируршка интервенција, али лекари су због њених претходних проблема с тромбом одлучили да до јутра причекају с операцијом, преноси Index.hr.

Српска фолк-звезда требало је вечерас и сутра да одржи два концерта у макарској дискотеци „Петар Пан“, али сада су све њене активности отказане до даљега, наводи овај портал.

Брена и њен супруг Боба Живојиновић одмарали су се у Новом Винодолском у Хрватској, као сваког лета, а током доручка пала је и сломила обе руке, рекао је њен портпарол Ведран Струкар.

„До даљег неће наступати, а отказани су наступи у Макарској и Бихаћу“, стоји у службеном саопштењу, а Струкар додаје и да ће купцима карата новац бити рефундиран.

Након незгоде и пада, фолк звезда биће задржана на лечењу у Ортопедској клиници Ловран, надомак Опатије.

Брзом интервенцијом хрватских доктора и предусретљивошћу комплетног медицинског особља, установљено је да је Брена сломила десну, али и лакат леве руке, због чега ће бити подвргнута хируршкој интервенцији, наводи Index.hr.

Стање Лепе Брене је стабилно, она се осећа добро, уз њу су осим супруга Бобе и синови Стефан и Виктор, као и комплетно медицинско особље споменуте клинике.

Јавности се саопштењем обратила и породица Лепе Брене.

Породица Живојиновић овом приликом се захваљује на великој пажњи коју су им указали сви запослени у Ортопедској клиници у Ловрану, али и свим блиским пријатељима, као и целокупној јавности широм Балкана на указаном интересу и бригом за здравствено стање фолк звезде, наводи се у саопштењу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара