Читај ми!

Спилберг, „гнусни ловац на диносауре“

Амерички хумориста Џеј Бренскомб изазвао је праву узбуну на интернету када је поставио фотографију Стивена Спилберга са снимања филма „Парк из доба Јуре“.

Оно што је било замишљено као мала шала, претворило се у лавину погрдних речи и најоштријих критика на рачун славног америчког редитеља Стивена Спилберга, ког су многи етикетирали као „прљавог убицу животиња“.

„Скандалозна фотографија ловца који срећно позира поред трицератопса ког је управо убио. Молим вас да је поделите са другима како би свет осудио овог човека вредног презира“, написао је сатиричар испод слике која је направљена током снимања Спилберговог чувеног блокбастера из 1993. године.

Само неколико сати након што је Бренскомб поставио фотографију на својој Фејсбук страници, почели су да пристижу гневни коментари на рачун славног редитеља.

„Стивене, баш си ме разочарао. Више нећу гледати ниједан твој филм. Ти си само обичан убица животиња“, прокоментарисао је један корисник интернета кога је преварила Бренскомбова фотографија.

„Требало би да оде у затвор“, написао је други.

Многи, који су схватили шта је посреди, нису могли да пропусте прилику да им се наругају.

Изненађен размерама које је попримила његова превара, Бренскомб је додао још мало „уља на ватру“, поставивши другу фотографију на којој Спилберг седи на макети ајкуле која је коришћена за време снимања Ајкуле, чувеног хита из 1975. године.

„Потребна нам је ваша помоћ да идентификујемо овог свирепог убицу ајкула који позира на својој жртви коју је илегално устрелио“, наведено је испод фотографије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво