Читај ми!

Алоха, поново сам у форми!

Осим што је променила боју косе, Бритни Спирс је своју линију довела у ред, чиме се похвалила на Твитеру поставивши фотографије са одмора на Хавајима. Да не постоје слике и снимци који сведоче о њеном посрнућу, нико не би поверовао да се ради о истој особи.

Бритни Спирс тренутно ужива на одмору на Хавајима, одакле је обрадовала своје фанове фотографијама у купаћем костиму који је открио њену завидну фигуру, пише Дејли мејл.

„Алоха са Хаваја“, написала је 32-годишња поп звезда на Твитеру, уз фотографију на којој позира на плажи са својим дечком Дејвидом Лукадом и синовима, осмогодишњим Шоном и годину дана млађим Џејденом.

Поред тога, она је објавила и фотографију из хотелске собе, на којој у плавом бикинију поносно показује своје тело.

Да не постоје слике које сведоче о њеном посрнућу, нико не би поверовао да се ради о истој особи.

Певачици је овај одмор преко потребан, пошто је недавно започела двогодишњи стални ангажман у Лас Вегасу, у оквиру којег у једном хотелу да приређује спектакуларне наступе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се