„Да“ па „Срећна Нова година“!

После шест месеци везе глумица Кејли Квоко и тенисер Рајан Свитинг упловили су у брачне воде. Судбоносно „да“ изговорили су тек неколико сати пре почетка 2014. године на ранчу у близини Лос Анђелеса.

Звезда серије Штребери, 28-годишња Кејли Квоко и њен две године млађи изабраник, тенисер Рајан Свитинг венчали су се на ранчу „Хамингбирд нест“, недалеко од Лос Анђелеса неколико сати пре почетка 2014. године.

Глумица је јавност обавестила путем мреже Инстаграм, где је објавила две слике које сведоче о њеном најлепшем дану у животу.

За разлику од већине девојака, Кејли је за венчање одабрала розе хаљину коју потписује Вера Ванг.

Романса славног пара развијала се веома брзо. Само три месеца везе требало им је да схвате да су једно за друго. Верили су се 25. септембра, само неколико дана након што су се први пут појавили у јавности заједно.

Како је глумица објаснила у шоу-програму Елен Деџенерис, након краткотрајне везе са колегом Хенријем Кавилом није била спремна за упознавање.

Међутим, заједнички блиски пријатељ убедио је да ипак упозна Рајана и варнице су севнуле.

Упознавање је настављено и интензивирано када се тенисер повредио. Кејли га је неговала и после само два дана помислила је да је он тај. Онај прави.

„Није ово исхитрен корак. Од првог дана све је магично. Имамо исте породичне пријатеље. Одрасли смо са истим људима, само се нисмо пре упознали. Имам утисак да се знамо целог живота“, рекла је глумица после веридбе.

И Рајану и Кејли ово је први брак. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво