Читај ми!

Остали без племићке титуле!

Месецима су кружиле гласине да ће Бекамови добити племићке титуле због Дејвидових фудбалских успеха и чињенице да је помогао у организовању Олимпијских игара у Лондону. Међутим, краљевски комитет одлучио је да славни пар још није достојан такве части.

Дејвид и Викторија Бекам ипак неће добити титуле сера, односно леди. Иако су били номиновани, краљевски комитет је одлучио да је прерано за такву част, пишу британски медији.

Упркос спекулацијама да ће породица Бекам добити племићку титулу због Дејвидових фудбалских успеха, и чињенице да је помогао у организовању Олимпијских игара у Лондону, краљевски комитет је одлучио да славни пар још није достојан тога.

Оваква одлука краљевског комитета била је прави шок за цело Уједињено Краљевство, јер се сматрало да ће Бекам засигурно постати сер, поготово јер је сам принц Вилијам предложио његово име за ову титулу.

Кладионице широм света су пре две недеље чак затвориле и клађење на његово име, будући да се сматрао апсолутним фаворитом за престижно звање.

Међутим Дејвид није једини спортиста којем је ова титула измакла за длаку. Прошле године се тенисер Енди Мари сматрао добитником исте титуле, пошто је освојио Вимблдон, али је она припала бициклисти Бредлију Вигинсу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво