Читај ми!

Де Ниро није прошао аудицију за „Кума“

Роберт де Ниро није прошао на аудицији за „Кума“, иако је играјући у наставку освојио Оскара. Славни глумац конкурисао је тада за улогу Сонија Корлеонеа, коју је на крају добио Џејмс Кан.

Да и најбољи имају понекад лош дан одличан пример је Роберт де Ниро. Наиме, славни глумац није прошао аудицију за улогу Сонија Корлеонеа у култном остварењу Франсиса Кополе Кум.

Садашња холивудска легенда тада није имао ни тридесет година, а улогу је добио Џејмс Кан.

Чињеница која је посебно занимљива јесте што је Де Ниро за улогу младог Вита Корлеонеа у другом наставку освојио Оскара за најбољу споредну улогу.

Глумачка звезда недавно је рекао да је захвалан што се релативно касно, тек у тридесетим годинама, остварио као успешан глумац.

„Играо сам у Куму 2 са 31 годином, а пре тог хита сам лепо проживео младост. Видим неке глумце који рано успеју и немам ништа против, али је то потпуно другачије искуство. Мораш врло млад да научиш да се носиш са тим и ако то не успеш све ћеш да упропастиш“, истакао је Де Ниро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво