Читај ми!

Они су најбоље плаћени у свету музике

Зарада од 125 милиона долара сместила је Мадону на прво место „Форбсове“ листе најплаћенијих уметника у свету музике. Следи Леди Гага са зарађених 80 милиона долара, а на трећем месту је Бон Џови, чији је приход био милион долара мањи.

Америчка певачица Мадона је, са годишњим приходима од 125 милиона долара, у свету музике најбоље плаћени уметник, објавио је магазин Форбс.

После краљице попа, која је ове године напунила 55 година, следећа на листи је певачица Леди Гага са годишњом зарадом од 80 милиона долара, а бронзану позицију заузео је Бон Џови, чија је зарада милион долара мања.

Следе кантри певач Тоб Кит и британски састав „Колдплеј“ (Coldplay), са годишњом зарадом од 65, односно 64 милиона долара.

Форбс наводи податке на основу зараде светских уметника пре обрачуна пореза, а њихова истраживања о приходима тичу се само живих музичара.

Када би у обзир узимали и преминуле музичаре, Мајкл Џексон био би на првом месту, пошто његова постхумна годишња зарада износи 160 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се