Читај ми!

Мерлинка била убеђена у удају за Кенедија

Везу са бившим америчким председником Џоном Кенедијем, холивудска глумица Мерилин Монро била је убеђена да ће крунисати браком. Толико је била сигурна да је чак телефонирала и обавестила Џеки Кенеди о томе, тврди новинар Кристофер Андерсон.

Холивудска звезда и секс симбол Марилин Монро била је сигурна да ће се удати за америчког председника Џона Кенедија и телефоном је позвала Белу кућу и обавестила прву даму САД Жаклину Кенеди о својој вези са америчким председником.

Одавно постоје индиције да је холивудска звезда и секс симбол Мерилин Монро имала аферу с америчким председником Џоном Фицџералдом Кенедијем, којег су многи звали Џек, а новинар Кристофер Андерсон тврди се да је она веровала и да ће се удати за њега.

У књизи Тих неколико драгоцених дана: Последња година Џека и Џеки, Андерсен пише да је Мерилин Монро чак телефонирала у Белу кућу и разговарала с Џеки Кенеди, која јој је рекла да слободно може уместо ње обављати дужности прве даме и „на себе преузети све проблеме“.

У књизи се говори и о томе како су се Кенедијеви носили са смрћу свог тек рођеног сина Патрика и како је Џеки прешла преко Кенедијевог неверства.

Према Андерсеновом истраживању, Џеки је била свесна неверства свог мужа, али се нервирала само због Мерилин, и то не због саме афере, већ због страха да ће бити исмејана у јавности.

Џеки је наводно волела свог мужа и преклињала га да је не пошаље у склониште изван Вашингтона уколико дође до нуклеарне кризе.

„Радије ћемо и деца и ја умрети с тобом него живети без тебе“, рекла је тада.

Ипак, Џеки се удала за тајкуна Аристотела Оназиса пет година након Кенедијеве смрти и зато се Андерсен у прологу књиге пита да ли је између Џона и Џеки уопште било љубави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво