Читај ми!

Званични лекар Кремља: Путин је као младић!

Константно бављење спортом и давање предности природним лековима у односу на синтетичке, чине да 60-годишњи руски председник Владимир Путин изгледа много млађе и да буде у кондицији као младић, истакао је Сергеј Миронов, званични лекар Кремља.

Председник Русије Владимир Путин је у добром здравственом стању, а повреда леђа из прошле године не даје повода за забринутост, изјавио је званични лекар Кремља, Сергеј Миронов.

У интервјуу руском часопису Итоги, за који агенција Ројтерс наводи да има за циљ да поправи Путинов имиџ уочи његовог 61. рођендана у октобру, Миронов је навео да председник одржава кондицију захваљујући бављењу спортом и да више воли да узима природне лекове од таблета.

„Са медицинске тачке гледишта, Путин изгледа значајно млађе у односу на своје године. Он је прилично скептичан према узимању лекова, чак и кад је реч о обичним лековима против прехладе, а у те сврхе је склонији природним лековима као што су чај са лимуном, сауна и масажа“, истакао је лекар.

„Мислим да је пливање за њега омиљени вид опоравка и опуштања од стресних ситуација“, навео је Миронов.

Путин, који се бави хокејом на леду, плива, тренира џудо и воли да се у медијима представља енергичним и мужевним, пропустио је прошле године неколико службених путовања у иностранство због повреде леђа, за коју је званични Кремљ навео да је била спортска повреда.

Белоруски председник Александар Лукашенко је тада изјавио да је Путин повредио кичму током тренинга џудоа, а извори из руске владе су навели да ће Путин можда морати да буде оперисан, но Миронов наводи да то није био случај.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво