Читај ми!

Велики повратак Карле Бруни

Као заштитно лице „Булгарија“ Карла Бруни се на велика врата враћа у свет моде. Окићена луксузним комадима накита, славна бринета поново показује свету своју софистицирану лепоту. Истовремено, бивша прва дама Француске припремила је четврти студијски албум да би још једном освојила и европску музичку сцену.

Пет година на позицији прве даме Француске биле су право уживање за Карлу Бруни, супругу Николе Саркозија који је на челу државе био од 2007. до 2012. године.

Након пораза бившег француског председника на последњим општим изборима, 45-годишња Карла полако се враћа старом животу.

У свет моде поново је закорачила захваљујући кампањи за кућу „Булгари“, њеном првом таквом ангажману од кад њен супруг није у председничком кабинету.

Окићена луксузним комадима накита, славна бринета на рекламним фотографијама поново показује свету своју софистицирану лепоту којом је осамдесетих година 20. века и освојила свет моде.

У елегантној гардероби и са беспрекорном шминком и фризуром Карла је самоуверена док љубитељима накита, сатова, торби и наочара за сунце са етикетом чувене компаније представља најновије моделе.

„Веома сам поносна и срећна што су ме одабрали да представљам линију Haute Joaillerie", каже Карла Бруни, чије су претходнице биле Џулијан Мур и Рејчел Вајц.

Такође, на музичку сцену враћа се ових дана јер је напокон готов њен четврти студијски албум, насловљен Little French Songs

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара