Читај ми!

Ове ноге вреде милионе!

Свет ће сада много другачије гледати на (ноге) Стејси Киблер јер је признала да је осигурала своје 105,5 центиметaра дуге, спортски извајане доње екстремитете.

Није тајна да су ноге одувек биле њен најјачи адут, али мало ко је знао да оне вероватно вреде милионе.

Управо су извајани доњи екстремитети бивше професионалне рвачице Стејси Киблер, овде многима познате само као (ипак дојучерашње) девојке холивудске суперзвезде Џорџа Клунија, били у центру пажње у шоу-програму Џимија Фелона.

Без обзира на то што је целокупном својом појавом – у тесној црној мини-хаљини и високим бронзаним потпетицама – измамила уздахе мушког, али и женског дела публике, ноге су биле и остале у фокусу током вишеминутног ћаскања.

Можда и зато што је признала да их је осигурала! Да, баш као и Хајди Клум. Само што је Хајди отворено признала да је то учинила за два милиона долара.

Стејсиних 211 центиметара, колико укупно има у ногама, такође „много вреде“, само што је она елегантно прескочила тај интимни детаљ.

„Морате обавити много физичких тестова, као и папирологије... То је нешто што сам давно урадила“, остала је загонетна висока рвачица. 

Чини се да је прича о њеној новој кулинарској такмичарској ТВ емисији Супермаркет суперстар, у којој ће дебитовати у понедељак, била потпуно „неприкладна и некако сувишна“ уз њен стајлинг и, наравно, ноге. 

Гостовање свакако није могло да прође без питања о свежем раскиду са старим заводником Клунијем.

Киблерова је не баш драге воље одговорила само да се нису растали због „старог спора о венчавању и деци“.

„Сви који ме знају свесни су да је то најсмешнији део приче. То ми је последње било на памети. О томе нисмо дискутовали.“

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво