Читај ми!

Права Брук(а)!

Увек гламурозна и атрактивна Кели Брук шокирала је јавност „преобичним“ издањем. Модни познаваоци осули су паљбу по манекенки и глумици, јер, како тврде, изгледа као да је истрчала из купатила после прања косе.

Заносна Кели Брук навикла је јавност на беспрекоран изглед. Шминка под конац, модерна фризура, одевна комбинација која истиче облине...

Вероватно оптерећена бројним обавезама око снимања филма Taking Stock манекенка и глумица у центар Лондона пристигла је у минимално гламурозном издању.

Прецизније, као да је истрчала из купатила после прања косе, оштри су модни критичари.

Руку на срце, славна Британка изгледа као да нема трунку шминке. Такође, косу је или зализала или је заиста била свеже опрана.

Према писању медија, (готово увек) атрактивна 33-годишњакиња признала је да јој је прошле недеље очајнички била потребна кафа после „бруталне серије радних дана који су почињали у 5.30".

Да ли су пословне обавезе учиниле да се лепотица овако обрука или су је топли летњи дани подстакли да се одрекне формалности видећемо ускоро када папараци буду следећи пут овековечили њен излазак у јавност.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво