Читај ми!

Роберт Дауни Јуниор зарадио 75 милиона долара

Врх Форбсове листе најплаћенијих глумаца „окупирао“ је Роберт Дауни Јуниор са зарадом од 75 милиона долара. Позицију на врху листе Роберт дугује одличном успеху филмова „Авенџерс“ и „Ајронмен 3“.После њега следе Ченинг Тејтум са 60 и Хју Џекмен са 55 милиона долара.

Звезда филмова Ајронмен 3 и Авенџерс Роберт Дауни Јуниор нашао се на врху Форбсове годишње листе најплаћенијих глумаца света. Са зарађених 75 милиона долара нашао се испред Ченинга Тејтума, који је зарадио 60 милиона, и Хјуа Џекмена са 55 милиона долара.

Остатак листе чине Марк Волберг који је зарадио 52, Двејн Џонсон 46, Леонардо Дикаприо 39, Адам Сендлер 37, Том Круз 35, Дензел Вашингтон 33 и Лијам Нисон 32 милиона.

Прошле године, овај глумац се није нашао ни међу првих 10 најплаћенијих глумаца света, када су на листи први били Том Круз и Леонардо Дикаприо.

Његов успех показује како је некада проблематични глумац, озлоглашен по дугој злоупотреби наркотика и томе што су га студији звали „отровом за благајне“, сада постао уткан у сам врх холивудског „племства“.

У периоду од јуна 2012. до 2013. године, према процени Форбса, зарадио је 75 милиона долара.

Треба имати у виду да листа узима у обзир само мушке филмске звезде. Тренутно најплаћенија глумица света, такође према Форбсу, је звезда Сумрака Кристен Стјуарт, са 35 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво