Читај ми!

Алармантно: И Кејт муке с вишком мучи!

Ни мршавица Кејт Мос не може да избегне главобољу изазвану масним наслагама или опуштеном кожом! Манекенка би морала, тврде познаваоци прилика у суровом свету моделинга, да поведе рачуна о изгледу. А стање је алармантно – већ је било потребе за дублерком!

Супермодел Кејт Мос, муза модних дизајнера позната по тананој фигури признала је да није баш увек била презадовољна својом фигуром.

На почетку каријере није баш била одушевљена идејом да показује тело, али је врло брзо превазишла страхове и непријатност. Онда је наступио период када је без много устезања остајала нага.

Потпуно без одеће је и у последњој реклами за „Версаће", а као 39-годишњакиња позирала је и за Плејбој.

Говорећи о недостатку облина чувена манекенка открила је да јој се није допадало то што су јој груди скоро потпуно равне.

„Можете ли да замислите да сам хтела да идем на операцију увећања груди? Сада се више не нервирам око младежа, што нешто 'није довољно велико' или 'није довољно глатко'", објаснила је славна Британка у августовском издању магазина Allure.

Манекенка која има 11-годишњу ћерку, ипак би морала, тврде познаваоци прилика у суровом свету моделинга, да поведе рачуна о изгледу.

Фотографије које су допрле до јавности, строги су оцени критичари, не би биле похвалне ни за једну припадницу нежнијег пола, а камоли звезду међу фотомоделима.

На прагу пете деценије некадашња мршавица пати од бољки са којима се суочава женски део планете: масних наслага и опуштене коже.

„Има среће што је природно витка, али следећег јануара пуни 40. година и јасно јој је да иако је мршава више није све чврсто и затегнуто као што је некада било“, открио је за магазин Closer извор близак манекенки.

Да је Кејт свесна да јој се тело мења доказ је и то што је недавно за потребе рекламе за компанију „Стјуарт Вајцман“ коришћена дублерка у појединим сценама.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се