Читај ми!

Трећа срећа за Хали Бери

Никад не реци никад! Иако је после два неуспела покушаја тврдила да се више неће удавати, оскаровка Хали Бери је јуче у Француској рекла „да“ колеги Оливијеу Мартинезу.

Хали Бери је имала викенд за памћење у Француској. Према наводима медија, оскаровка је у суботу у граду Валерију, на северу те европске земље, поново изговорила судбоносно „да“.

Иако још нема фотографија на којима су славна Американка и француски глумац Оливије Мартинез, до медија су успеле да дођу слике „преслатког белог спортског аутомобила“ којим су се младенци одвезли након свадбене церемоније одржане у дворцу на приватном поседу.

Венчање је, по свему судећи, било веома интимно као што је то 46-годишња глумица и најавила недавно.

„Нисам била на много свадби, али сам прошлог викенда отишла на једну. Било је 250 званица. Никада ништа слично нисам направила, нити сам желела. Није ми било интересантно чак ни за бидермајер да се борим“, објаснила је прошлог месеца бивша Бонд девојка у изјави за магазин InStyle.

Иако је после брачног неуспеха са бејзбол играчем Дејвидом Џастисом и певачем Ериком Бенетом тврдила да се никада више неће удавати, Хали Бери је, ипак, одлучила да са колегом Оливијеом стане на луди камен.

Хали и Оливије упознали су се 2010. године на снимању филма Dark Tide у Јужној Африци.

У априлу ове године, преко заступника за медије, холивудска звезда је потврдила да је у трећем месецу трудноће.

Из везе са манекеном Габријелом Обријем глумица има ћерку Налу стару пет година. Мартинез је био велика љубав певачице Кајли Миног, глумице Мире Сорвино, манекенке Роузи Хантингтон-Вајтли.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво