Читај ми!

Она има најнепослушнији купаћи

Какав год модел купаћег костима да изабере Џенифер Никол Ли, нема сумње да ће, пре или касније, један од делова јурити по плажи, међу таласима, па чак и у мирној води базена.

Нико нема проблем са немирним деловима купаћих костима као Џенифер Никол Ли. Руку на срце, атрактивна Американка често бира минијатурне моделе који не скривају много, а и гардероба је понекад не слуша уопште.

Фитнес експерт који је на себи доказао моћ воље и ефикасност формуле здрава исхрана плус предано вежбање и од гојазне породиље направио мисицу, поново је у сукобу са горњим делом бикинија.

И овог пута локација је Мајами, град у којем атрактивна, 38-годишња инструкторка живи, али са сигурношћу се може рећи да таласи нису узрок ове мини-незгоде јер је спас од жеге потражила у базену.

Мало је оних који верују да није реч о намерном привлачењу пажње, као и оних који су уверени да је у питању супермодерни метод за расхлађивање. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се