Читај ми!

Преминула ћерка Пирса Броснана

Четрдесетjeдногодишња Шарлот Емили, усвојена ћерка Пирса Броснана, преминула је 28. јуна у својој кући у Лондону, након трогодишње борбе са раком јајника. Познати глумац тужну вест примио у Београду.

Шарлот, усвојена ћерка Пирса Броснана, преминула је у петак 28. јуна, у 42. години од рака јајника у свом дому, у Лондону.

Ова мајка двоје деце преминула је након трогодишње битке са раком јајника – од исте болести од које је преминула и њена мајка Касандра у 43. години живота, 1991. године.

„Моја драга ћерка Шарлот Емили преминула је 28. јуна и отишла у вечити живот. Била је окружена супругом Алексом, децом Изабелом и Лукасом и браћом Кристофером и Шоном“, пише у изјави 60-годишњег Пирса Броснана.

„Шарлот се борила са болешћу достојанствено и хумано, храбро и поносно. Наша срца су пуна туге због губитка дивне драге девојчице. Молимо се за њу и за то да лек за ову болест буде ускоро пронађен. Захваљујемо свима на изјавама саучешћа“, навео је Броснан.

Преминула је имала девет година када се њена мајка Касандра удала за Пирса Броснана 1980. године. Она је са братом Кристофером, из Касандриног брака са Дермотом Харисом, живела са Броснаном и полубратом Шоном који је рођен 1983. године.

Након смрти њиховог оца Дермота Хариса 1986. године, Пирс је усвојио Шарлот и Кристофера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се