Читај ми!

Гандолфинија сахрањују у цркви Светог Јована Богослова

Један од најпопуларнијих глумаца данашњице, Џејмс Гандолфини који се прославио улогом Тонија Сопрана у серији „Породица Сопрано “, биће сахрањен у четвртак 27. јуна, у цркви Светог Јована Богослова у Њујорку.

Амерички глумац Џејмс Гандолфини биће сахрањен у четвртак 27. јуна, у цркви Светог Јована Богослова у Њујорку, саопштила је у име породице кабловска телевизија Ха-Бе-О, у чијој се серији Породица Сопрано Гандолфини прославио.

Звезда серије Породица Сопрано умрла је у среду 19. јуна, у Риму. Његов пријатељ Мајкл Коболд рекао је да је Гандолфини преминуо од срчаног удара.

Глумац је био на путу за Сицилију где је требао да гостује на филмском фестивалу „Таормина", који му је у суботу 22. јуна одао почаст.

Џејмс Гандолфини, рођен је 1961. године, имао је богату филмску каријеру, али је највише познат по улози мафијаша Тонија Сопрана, гангстерског боса који покушава да помири породични живот и мафијашку каријеру. Та серија емитована је од 1999. до 2007. године.

За улогу Тонија Сопрана добио је неколико награда, међу којима Златни глобус и три Емија. Његове најпознатије улоге су улога гангстерског утеривача дугова у филму Тонија Скота Права љубав, хомосексуалног убице у филму Мексиканац, каскадера у остварењу Кратких рукава и команданта војног затвора у филму Последњи замак. Његов последњи филм био је 30 минута после поноћи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се