Читај ми!

Кидиса оборили на земљу испред хотела

Фронтмен „Ред хот чили пеперса“ Ентони Кидис обично не може да се прошета улицом а да га неко не препозна. Ипак, обезбеђење испред „Фор сизонс“ хотела у Филаделфији није хтело да га пусти да уђе мислећи да је један од фанова „Ролинг стонса“ који су ту одсели. Неспоразум је чак довео и до физичког обрачуна.

Певач америчке групе „Ред хот чили пеперс" Ентони Кидис сукобио се с припадником обезбеђења испред хотела у Филаделфији у којем су одсели и чланови британске групе „Ролинг стонс".

Кидис, лежерно обучен, у папучама, хтео је да с пријатељицом уђе у хотел „Фор сизонс" када га је на улазу зауставио човек из обезбеђења, очигледно мислећи да је један од фанова „Ролинг Стонса".

Британске музичке звезде су, према писању листа Дејли мејл, у том тренутку вероватно излазиле из хотела.

Кидис је одгурнуо чувара и насрнуо на њега, после чега је избио краћи сукоб који је прекинула полиција.

Пролазници су узвикивали Кидисово име, покушавајући да објасне чувару да је у питању певач познатих „Пеперса" и да је и он гост хотела.

Непоразум је убрзо решен, што показује руковање Кидиса са припадником обезбеђења, после чега је фронтмен „Ред хот чили пеперса" ушао у хотел. Кидис се касније нашалио рекавши да и даље „воли Ролинг стонсе".

Британски медији преносе да није јасно да ли је чувар радио за хотел или „Ролинг стонсе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се