Читај ми!

Хари Потер ми је загорчао живот!

Холивудска глумица Ема Вотсон, која се прославила улогом Хермионе у серијалу „Хари Потер“, открила је да јој је мало фалило да напусти глуму, јер јој се све смучило. Направила је паузу од две године како би добро размислила чиме ће да се бави.

Ема Вотсон је признала да је након улоге у популарној франшизи Хари Потер размишљала о томе да напусти глуму и да се посвети некој другој професији.

Иако је после улоге Хермионе у екранизацији књига Џоане К. Роулинг успела да оствари неке веома запажене филмске роле, глумица открива да је мало фалило да њен живот пође неким потпуно другачијим током.

„Направила сам две године паузе и покушала да се одаљим од глуме, јер једноставно више нисам могла", рекла је млада Ема у интервјуу за Тотал филм.

„Филмови о Харију Потеру су још увек излазили, али ја сам покушавала за то време да схватим ко сам и чиме желим да се бавим. Чак сам размишљала о томе да се не бавим глумом. Све ми се тада смучило", признала је у наставку. 

Срећом по Холивуд и њене обожаваоце, одлучила је да ипак настави са филмском каријером, а публика је може видети у новом филму Софије Кополе Тhе Bling Ring, који је премијерно приказан на недавно завршеном Канском фестивалу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се