Читај ми!

Углед сте ми срозали!

Угледни магазин „Форбс“ је навео да се богатство принца Алвалида бин Талала процењује на 20 уместо на 30 милијарди. Због тога је завршио на 26. месту листе најбогатијих на свету, а не међу првих 10. То је вредно тужбе!

Саудијски принц Алвалид бин Талал тужио је амерички часопис Форбс због клевете зато што је његово богатство процењено на 20 уместо на 30 милијарди долара, пише британска штампа.

Бин Талал који је један од најбогатијих бизнисмена на свету, тврди да је Форбс потценио његово богатство за 10 милијарди долара пошто га је сместио на 26. место годишње листе најбогатијих људи.

Процена од 30 милијарди сместила би га међу 10 најбогатијих људи на планети, пише Гардијан.

Принц је навео да Форбс шири непрецизне и нетачне информације и суду у Лондону поднео је тужбу због клевете против издавача тог часописа и два новинара.

„Не тужим их због свог богатства већ зато што оптужују Саудијску Арабију да је изманипулисана, јер немамо коцкарнице. То је неприхватљиво", рекао је Бин Талал за Сандеј телеграф.

Бин Талал тврди да је лист нанео штету његовој репутацији и финансијама његове компаније „Кингдом холдингс".

Његова компанија контролише инвестиције и има удео у „Еплу", Фејсбуку, Твитеру, а власник је и више луксузних хотела у Њујорку и Лондону.

„Изненађени смо због принчеве одлуке да тужи Форбс, посебно зато што је то урадио у Великој Британији, јурисдикцији која нема ништа са нашом недавном причом која је покренула питања о његовом богатству", рекао је Гардијану портпарол Форбса.

Форбс је проценио Талалово богатство на основу познатих инвестиција уместо на основу вредности деоница његове компаније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво